jtemplate.ru - free extensions for joomla

Leesrooster NBG

Tekst voor vandaag (Taizé)

• di. 11 augustus
    Jezus zei tot zijn leerlingen: Wie jullie ontvangt, ontvangt mij, en wie mij ontvangt, ontvangt...

Zaterdag 12 en zondag 13 september a.s. is het startweekend van de Protestantse Gemeente Duiven.
Op zaterdagmiddag en -avond hebben we allerlei spelactiviteiten en workshops rond de kapel en gaan we gezamenlijk eten.
Op zondag 13 september is 10.30 de startdienst.

Thema voor dit komend jaar is: Het goede lven - Bloeien in Gods licht

We hopen elkaar dan te ontmoeten en een inspirerende aftrap voor dit komend jaar samen te beleven. Je krijgt in de Kerkmail van eind augustus meer informatie over het programma en de manier van opgeven. Voor nu een fijne zomervakantie gewenst!

Collage Liemers KerkenDe voorbereidende groep is: Mirjam Hartog, Marian Rijnbende, Elma van Gessel, Agnes Kuipers en ds.Jolande van Baardewijk

Ons YouTube kanaal vindt u hier

De meest recente dienst kunt u bekijken als u op het plaatje hieronder klikt.
We proberen de dienst zo vroeg mogelijk, in ieder geval op zaterdagmiddag online te zetten. Totdat de nieuwe dienst beschikbaar is blijft de dienst van afgelopen zondag hier staan.

Of klik op het onderstaande plaatje om direct naar ons kanaal op YouTube te gaan:

Collage Liemers Kerken

De samenwerking van de Protestantse Gemeenten in de Liemers en onze bijzondere Pinksterviering is niet onopgemerkt gebleven. In het TV-Gelderland niews van zaterdag 30 mei wordt er aandacht aan besteed met een kort filmpje en een artikel.

Didam pinksterviering 1

Klik op de foto, of klik hier om het volledige artikel te lezen.

(Het filmpje staat halverwege het artikel; klik op de foto van de kerk)

Met Pinksteren hebben we een bijzondere dienst, vanuit alle kerken in de Liemers zelfs vanuit de lucht gaat het Vuur van Pinksteren als een lopend vuur door alle kerken.

Klik hieronder op het plaatje:

YouTube kanaal Protestantse Gemeente Didam

Het laatste nieuws van het Joomla! Team