Protestantse Gemeenten in de Liemers

Welkom op de gezamenlijke site van de Protestantse Gemeenten in de Liemers. Hier vindt U informatie over gezamenlijke activiteiten, inspirerende ideeën, adressen en nog veel meer.

Wilt U naar de website van een van de gemeenten in de regio gaan, klik dan hieronder:

Didam   Duiven   Lathum-Giesbeek   Rijnwaarden   Westervoort   Zevenaar

Op deze site vindt u berichten die voor iedereen in de regio van belang kunnen zijn. Nu in deze tijd online kerkdiensten zo belangrijk zijn, vindt u vanuit deze site ook het online aanbod van de gemeenten in de regio.

Zevenaar: concert One Step Beyond

Het koor ‘One Step Beyond’  (OSB) kondigt met plezier zijn concert aan op zaterdag 18 juni 2022 in de Ontmoetingskerk, Marktstraat 24 in Zevenaar. Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.
Het thema luidt  ‘Wide open spaces’. De ruimte met elkaar en voor elkaar en voor jezelf bezingt OSB met een gevarieerd programma. De zang wordt afgewisseld met pianomuziek door Rik Helmes en gedichten door winnaars van de dichtwedstrijd. Architect John Olie komt vertellen over akoestiek in de kerk.
Het koor en zijn dirigent  Hans Scholing nodigen een ieder graag uit.
Toegangskaarten kosten per stuk  € 10,00, inclusief één consumptie. Deze zijn te verkrijgen via koorOSB@gmail.com , de koorleden of bij de ingang van de kerk.

Kerst in de Liemers

Ook in de Liemers vieren we Kerst helaas online dit jaar.

Westervoort

De kerstnachtviering vanuit Westervoort vindt u hier : https://www.youtube.com/watch?v=3fwCg4rekhk

Duiven

Vanuit Duiven meerdere vieringen; de kerstnachtdienst: https://www.youtube.com/watch?v=hnCwYa_oWWk  (video wordt pas 24 december ’s avonds zichtbaar)
En een kerstspel voor de kinderen:   https://youtu.be/bMBLeGP8weo (video wordt pas zichtbaar om 10.00 uur op Eerste Kerstdag)

Didam
Didam pinksterviering 1

Samenwerking Liemerse Kerken op Omroep Gelderland


De samenwerking van de Protestantse Gemeenten in de Liemers en onze bijzondere Pinksterviering is niet onopgemerkt gebleven. In het TV-Gelderland niews van zaterdag 30 mei wordt er aandacht aan besteed met een kort filmpje en een artikel.

 Didam pinksterviering 1

 

Klik op de foto, of klik hier om het volledige artikel te lezen.

(Het filmpje staat halverwege het artikel; klik op de foto van de kerk)