Westervoort – Zomeropenstelling en tentoonstelling van 13 aug t/m 2 sept

Expositie Manuel Boonzaaijer

Dit jaar is er weer een zomeropenstelling en tentoonstelling in onze kerk is te bekijken. Op 13, 19, 20, 21, 26 en 27 augustus van is de kerk open 11-15 uur en op vrijdag 2 september van 11- 21 uur. U bent van harte welkom.

Titel expositie:

“Vergezichten” door de schilder Manuel Boonzaaijer uit Ede

Manuel Boonzaaijer is in 2017 afgestudeerd aan de Wackers Academie te Amsterdam. Als kunstenaar werkt hij voornamelijk met olieverf, maar heeft ook veel ervaring met andere mediums, zoals acrylverf, aquarel, houtskool, potlood en pastel.


In zijn huis heeft hij een professioneel atelier ingericht. Hij werkt ook graag ‘en plein air’, dus op locatie in de buitenlucht. De continue veranderende buitenomstandigheden vragen erom snel te werken. De buitenwerkjes zijn dan ook een directe weerspiegeling van de omstandigheden van dat moment; het weer, de energie of juist vermoeidheid van de schilder, de vaart en het plezier, het stuifzand dat soms in de verf is blijven hangen…

Ook in het schilderen van portretten vindt Boonzaaijer grote voldoening. Naast het ‘vrije’ werk, schildert Boonzaaijer tevens in opdracht.