Over ons

Van harte welkom op de website van de Protestantse Gemeenten in de Liemers.

U vindt hier informatie over gezamenlijke activiteiten, bijzondere kerkdiensten of activiteiten, inspirerende ideeën, adressen en meer. Voor informatie over een bepaalde gemeente verwijzen we u naar de website van de betreffende gemeente. U vindt deze door op één van de knoppen hieronder te klikken, of het menu dat helemaal onderaan elke pagina op de website staat.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan alle activititeiten of kerkdiensten die hier aangekondigd worden. Soms is het nodig om u vooraf op te geven, dit wordt alttijd vermeld in de betreffende aankondiging. Een eenvoudige manier om een eerste contact te maken met een gemeente is om een kerkdienst online te volgen. Vijf van de zes gemeenten zenden hun wekelijkse kerkdiensten uit via internet.

Klik op de knop om naar de kerkTV pagina te gaan, van daaruit kunt u naar de gemeente van uw keuze gaan:

Op deze website vindt u informatie die van belang is voor iedereen in de Liemers. Als u op zoek bent naar specifieke informatie over een gemeente zoals het rooster van kerkdiensten of een adres, ga dan naar de website van de betreffende gemeente door op één van de knoppen hieronder te klikken: